Kysymyksiä
1. "Voinko käyttää sivustolla olevaa materiaalia (värityskuvia, muita kuvia, tekstejä...) kaupallisesti?"

Ei, se ei käy päinsä. Tällä sivustolla oleva materiaali on tarkoitettu yksityiskäyttöön. Se tarkoittaa, ettet saa myydä sivustolla olevaa materiaalia. Tämän lisäksi materiaalia ei saa käyttää minkäänlaiseen markkinointiin (sisällyttäen esim. ilmaistenkin tapahtumien mainostamisen).

2. "Miten voin käyttää sivustolla olevia värityskuvia?"

Voit tulostaa mustavalkoisia kuvia yksityiskäyttöön. Se tarkoittaa, että voit ladata kuvia koneellesi ja värittää niitä. Voit myös jakaa värittämäsi kuvat sosiaalisessa mediassa, jos haluat (katso seuraavaa kohtaa lisätietoja varten).

Jos olet opettaja tai työskentelet lastentarhassa, voit tulostaa värityskuvia lapsille/oppilaillesi. Jätäthän signeerauksen/verkko-osoitteen kuitenkin kuviin näkyviin.

Kuvia ei voi käyttää kaupalliseen käyttöön eikä mainontaan. Jos olet epävarma, miten kuvia on soveliasta käyttää, ota toki yhteyttä minuun sähköpostitse: anniina [ a t ] tutanota.com.

3. "Voinko näyttää värittämäni kuvan Internetissä muille?"

Kyllä, saat toki jakaa värittämäsi kuvan muiden kanssa! Olethan siinä tapauksessa vain kiltti etkä poista kuvassa olevaa signeerausta/verkko-osoitetta. Olisi myös mukavaa, jos jakaisit linkin tälle sivulle -- näin useampi pääsisi pitämään hauskaa värityskuvien parissa.

4. "Kuinka voin värittää värityskuvia?"

Ohjeistukset voivat riippua niin laitteestasi, tulostimestasi kuin selaimestasi. Tässä on kuitenkin joitain suurpiirteisiä vinkkejä, kuinka homma voisi toimia.

Jos käytät tietokonetta:

1) Kuvan alapuolella olevassa selostuksessa on linkki korkealaatuiseen kuvatiedostoon.
2) Paina latauspainiketta.
3) Seuraavaksi sinun tulee valita, minne haluat kuvan tallentaa koneellasi. Vaihtoehtoisesti selaimesi alkaa lataamisen automaattisesti Lataukset-kansioosi.
4 A) Jos haluat käyttää perinteisiä välineitä (värikyniä, tusseja...) kuvan värittämiseksi, sinun täytyy tulostaa kuva. Tämä voidaan tehdä esimerkiksi avaamalla ensin kuvatiedoston, jonka latasit juuri koneellesi. Klikkaa "Tiedosto"/"File" ja sitten "Tulosta"/"Print...". Seuraa ohjeistuksia, niin sinulla pitäisi kohta olla tulostettuna kuva.
4 B) Vaihtoehtoisesti voit käyttää piirtämiseen käytettävää tietokoneohjelmistoa.
5) Nauti värittämissessiosta!

Jos käytät iPad-laitetta:

1) Kuvan alapuolella olevassa selostuksessa on linkki korkealaatuiseen kuvatiedostoon.
2) Paina latauspainiketta.
3) Mene laitteesi kuvagalleriaan. Paina sitä kuvaa, jonka juuri tallensit laitteellesi.
4)  Sinun pitäisi nähdä kuvake, jossa nuoli lähtee ulospäin laatikosta (tämä on kuvan yläpuolella). Paina tätä kuvaketta, niin esiin pitäisi tulla erilaisia vaihtoehtoja . Valitse "Tulosta"/"Print" niiden joukosta.
5) Seuraa ohjeistuksia, niin sinulla pitäisi kohta olla tulostettuna kuva.
6)  Nauti värittämissessiosta!

Vaihtoehtoisesti voit käyttää piirtämiseen tarkoitettua ohjelmaa.

5. "Minulla on jotakin muuta kysyttävää..."

Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse: anniina [ a t ] tutanota.com

Comments